Rekisteri- ja tietosuojaseloste

 

Kirjattu 11.6.2019

Pähkinänkuoressa

Arvostamme yksityisyyttäsi ja otamme tietoturvan vakavasti.

  • Emme luovuta henkilötietoja ulkopuolisille.

  • Emme käytä postituslistaamme ulkopuolisten tahojen markkinointiin.

  • Käytämme tiedonsiirtoon SSL-suojattua yhteyttä.

  • Käytämme evästeitä liiketoiminnan, markkinoinnin ja verkkosivuston kehittämiseen.

1. Sovellettava laki

Noudatamme Suomen henkilötietolakia. Henkilötietolain tarkoituksena on toteuttaa yksityiselämän suojaa ja muita yksityisyyden suojaa turvaavia perusoikeuksia henkilötietoja käsiteltäessä sekä edistää hyvän tietojenkäsittelytavan kehittämistä ja noudattamista.

2. Rekisterinpitäjä

Yritys: RAP Rakennus Oy
Y-tunnus: 2487600-7
Osoite: Haaransuontie 19, 90240 Oulu

3. Vastuuhenkilö

Nimi: Antti Riekki
Puhelinnumero: 040-5828843
Sähköpostiosoite: antti.riekki@rap-rakennus.fi

4. Rekisterin nimi

RAP Rakennus Oy:n asiakasrekisteri

5. Rekisterin sisältö

Henkilötiedoiksi luetaan tiedot, joiden perusteella henkilö on suoraan tai saattaisi olla välillisesti varmuudella tunnistettavissa. Asiakasrekisterimme sisältää seuraavia henkilötietoja:

  • henkilön nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero

  • postiosoite, laskutusosoite, maksutiedot

  • asiakaskohtainen viestintä

6. Rekisterin lähteet

Henkilötietoja saadaan henkilöltä itseltään, kun hän

  • jättää tarjouspyynnön

  • tekee toimeksiannon

  • tilaa uutiskirjeen

  • osallistuu kilpailuihin tai arvontoihin

7. Tietojen käyttö

Henkilötietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

  • palvelun tuottaminen ja laskutus

  • asiakassuhteen ylläpito ja asiakaskohtainen viestintä

  • liiketoiminnan kehittäminen

  • sähköinen markkinointi ja viestintä

  • markkinoinnin kohdentaminen

Keräämme asiakkailtamme palautetta tuottamastamme palvelusta ja tuotteesta. Palautteet julkaistaan tunnistettavassa muodossa ainoastaan asiakkaan suostumuksella.


8. Tietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään aina laillisesti, noudattaen erityistä huolellisuutta ja hyvää tiedonkäsittelytapaa. Henkilötiedot ovat ainoastaan yrityksen työntekijöiden sekä luotettujen yhteistyökumppaneiden saatavilla.

Henkilötietoja siirretään, säilytetään ja käsitellään a) sähköisesti ja b) manuaalisessa muodossa.

Sähköinen aineisto

Käytämme tiedonsiirtoon SSL-suojausta, joka on tänä päivänä todella yleinen salausprotokolla. Tämä suojaus turvaa sähköisen tietoliikenteen luottamuksellisuuden ja auttaa estämään tietojen väärinkäyttöä, kuten tietomurtoja.

Henkilötietoja saatetaan siirtää EU:n ulkopuolelle, erityisesti koska tietoja tallennetaan ja käsitellään lähes yksinomaan sähköisessä muodossa ja jotkut tiedon tallennukseen ja käsittelyyn käyttämämme palveluntarjoajat saattavat sijaita EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolisissa maissa.

Manuaalinen aineisto

Henkilötietoja sisältävä manuaalinen aineisto säilytetään normaalia huolellisuutta ja varovaisuutta noudattaen lukitussa tilassa. Henkilötiedot ovat ainoastaan yrityksen työntekijöiden saatavilla.


9. Tietojen luovuttaminen

Henkilötietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa viranomaisille lakisääteisissä tapauksissa.


10. Rekisteröidyn oikeudet

Säilytämme kaikki henkilötiedot niin kauan kuin siihen on lain mukainen peruste. Asiakkaalla on oikeus pyytää hänestä tallennettujen tietojen oikaisua, poistamista tai täydentämistä. Sähköpostilistalle liittynyt asiakas voi milloin tahansa poistaa tietonsa viestissä olevan linkin kautta.


11. Evästeiden käyttö

Keräämme lisäksi tietoa anonyymissä muodossa. Tieto on anonyymia eli tunnisteetonta, kun henkilö ei tiedon perusteella ole suoraan tai välillisesti varmuudella tunnistettavissa.

Evästeet ovat dataa, jonka web-palvelin tallentaa käyttäjän tietokoneelle. Evästeiden avulla voidaan seurata käyttäjän verkkotoimintaa, esimerkiksi mitä sivuja käyttäjä avaa ja missä järjestyksessä. Käyttäjä voi kieltää evästeiden käytön kaikissa nykyisissä verkkoselaimissa. Hän voi myös milloin tahansa poistaa oman selaimensa evästehistorian.

Käytämme evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

  • liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäminen

  • verkkosivuston kehittäminen

  • markkinatutkimus ja markkinoinnin kohdentaminen


12. Muutokset

Koska kehitämme jatkuvasti liiketoimintaamme, pidätämme oikeuden muuttaa tätä rekisteriselostetta. Myös lainsäädäntö voi aiheuttaa muutoksia rekisteriselosteeseen. Tietosuojaselosteen viimeisin versio löytyy aina verkkosivuiltamme.